DE WONINGEN EN APPARTEMENTEN

ALLE WONINGEN EN APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT

Niet alleen de opzet van de buurt, de openbare inrichting en de fraaie architectuur ademen een sfeer van exclusiviteit. Ook binnen in uw nieuwe woning of appartement komen al uw wensen samen. Een grote keuken met kookeiland en luxe apparatuur, een royale living en de compleet ingerichte badkamer ensuite aan uw master bedroom. Maar ook fraaie glazen designdeuren maken uw nieuwe woning of appartement helemaal van nu. Dit alles is reeds bij de prijs inbegrepen. Ook door de aandacht voor optimale zichtlijnen, speelse details en veel daglicht wordt het hier fantastisch wonen.

De 2 appartementen zijn gelegen aan de voorzijde van het Hof en vormen daarmee de entree van Hof aan de Dommel.

Appartement 1 heeft een afmeting van circa 110 m2 en bevindt zich op de begane grond. Vanuit de woonkamer en keuken bieden 2 paar openslaande deuren toegang tot de de privé tuin met royaal terras op het zuiden. Het formaat van het appartement geeft u diverse mogelijkheden voor de indeling, bijvoorbeeld een tweede slaapkamer met erker, of een extra grote keuken/ eetkamer met kamer ensuite deuren naar de forse woonkamer aan de tuinzijde. Hoe dan ook heeft u vanwege de vele raampartijen heel veel daglicht. De keuken met kookeiland, evenals fraaie design glasdeuren in de woonkamer zijn al bij de prijs inbegrepen. De masterbedroom beschikt over een dressing en luxe ingerichte badkamer ensuite.

Appartement 2 heeft een afmeting van circa 150 m2 en bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en beschikt naast een zonnig balkon van circa 30 m2 op het zuiden ook nog eens over een balkon met zicht op de Sint Martinuskerk. Vanwege de ochtendzon is dit een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtendzon. De ruime living en keuken met kookeiland hebben aan meerdere zijdes openslaande deuren en raampartijen, wat zorgt voor veel daglicht. Maar wat appartement 2 echt uniek maakt is de ruimtelijke vide en de 1,5 verdiepingshoge glazen pui in de woonkamer. De grote masterbedroom beschikt niet alleen over een dressing en compleet ingerichte badkamer ensuite, maar ook over sfeervolle hoekjes en een balkon met zicht op de hoftuin. Via de privé lift, bereikt u gemakkelijk de 2e verdieping. Hier treft u de tweede slaapkamer en een ruime berging. Een fraai pluspunt op deze verdieping is de overloop, die vanwege de open verbinding van de vide in contact staat met de woonkamer beneden. Een ideale plek voor een extra leeshoek, of als werkkamer.

De 6 woningen met privé tuin bieden u vanwege de ruime afmetingen de ideale mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Uw masterbedroom met badkamer ensuite kan op zowel de begane grond als op de eerste verdieping worden gerealiseerd, eventueel met privé lift. In alle gevallen heeft u ruimte voor een fraaie living en een leefkeuken met kookeiland. Maar de echte kers op de taart is wel de prachtige vide met dakramen aan de achterzijde. Deze zorgt voor een ruimtelijk en speels element, en biedt u enorm veel daglicht.  Vanuit de grote glazen pui in de erker heeft u een heerlijk uitzicht op uw achtertuin. De hoekwoningen zijn extra bijzonder door het 1,5 verdiepingshoge raam dat grenst aan de vide.

De eerste etage, die u optioneel met privé lift bereikt, biedt een prachtige lichte ruimte, die u via de vide verbindt met de keuken en living. Hierdoor wordt de gebruikelijke overloop getransformeerd naar een ware lounge: een fijne plek in het huis waar u zich kunt terugtrekken met een boek of voor een andere hobby, maar waar u toch in contact staat met de ruimtes beneden. Verder treft u op de eerste verdieping ook nog eens twee extra kamers, en een heerlijk grote bergruimte op de vliering. U voelt hier aan alles: dit is comfortabel, luxe en toekomstgericht wonen. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 130 m2.

U KIEST DE INDELING

In Hof aan de Dommel maakt u als het ware uw woning op maat. Vanwege de forse afmetingen zijn er veel verschillende varianten mogelijk. De belangrijkste keuze begint bij de locatie van uw masterbedroom met ensuite badkamer. De begane grond lijkt wellicht voor de hand te liggen en is zeker mogelijk, maar waarom zou u de ruimte boven en beneden niet optimaal benutten? We voorzien namelijk al in de ruimte en bouwkundige voorzieningen ten behoeve van een privé lift. Daarmee kunt u er nu of in de toekomst voor zorgen dat u te allen tijde de eerste verdieping kunt gebruiken. En uw ruimte beneden wordt hiermee nog ruimer, dus wat dacht u van een extra study, lees- of tv kamer? Of u creëert een zeer royale living én een extra grote leefkeuken op de begane grond. Door de vele mogelijkheden maakt u de woning helemaal op maat, naar uw persoonlijke wensen.