HEERLIJK WONEN IN DOMMELEN

Hof aan de Dommel verrijst op de huidige locatie van Roothans IJzerwaren aan de Bergstraat 28. Aan de overzijde heeft u zicht op grote volwassen bomen, de Dommelvallei en de historische Sint Martinuskerk. Het groen biedt u niet alleen een prachtig uitzicht, maar u kunt ook een mooie wandeling maken door de Dommelvallei en de tuin rondom de kerk. En dat recht tegenover uw woning!

Iets verderop bevindt zich noordwaarts de Dommelsche Watermolen en loopt u de andere kant op, dan treft u er de befaamde Dommelsch Bierbrouwerij. Een markante en authentieke locatie dus, met veel historie.

BERGSTRAAT WORDT 30 KILOMETER WEG

De Bergstraat wordt komend jaar gewijzigd naar een 30 kilometer zone en wordt opnieuw ingericht. Vanwege een nieuwe verbindingsweg wordt ook het aantal verkeersbewegingen langs de Bergstraat nog eens aanzienlijk verminderd.

Dat maakt Hof aan de Dommel een heerlijke, rustige woonlocatie.

Bent u benieuwd hoe de nieuwe Bergstraat er straks uit ziet, als Hof aan de Dommel er staat? Bekijk de metamorfose: met 1 klik staat u in de toekomst. Beweeg de slider van links naar rechts en u ziet het zelf: wat een verschil!

DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN

Maar niet alleen dat maakt het een ideale locatie: op enkele fietsminuten afstand vindt u het winkelcentrum de Belleman voor uw dagelijkse boodschappen. En natuurlijk heeft u een uitgebreide keus aan speciaalzaken op 1,5 kilometer afstand in Valkenswaard. Dat u hier ook uitstekend terecht kunt voor een gezellig terrasje, avondje theater of kunt kiezen uit een keur aan restaurants hoeven we u vast niet te vertellen. Het is hier gezelligheid troef in deze gemoedelijke en bourgondische plaats, dichtbij Eindhoven. Met de fiets, de auto of de bus bent u overal snel waar u wil zijn. De bus stopt zelfs voor uw voordeur bij de kerk.

Foto: VVV Valkenswaard

ONTSPANNEN IN DE NATUUR

In Dommelen bent u omringd door de prachtige, typisch Kempische natuur van de Malpie en Landgoed de Venbergen. Samen met nog veel andere omliggende natuurgebieden vormt het samen de Groote Heide, een uniek grensnatuurpark van Eindhoven tot over de Belgische grens. De bossen, vennen, heide en landerijen bieden u de ideale omgeving voor sport en ontspanning. Of u nu kiest u voor fietsen, paardrijden, hardlopen of wandelen; dankzij die uitgestrekte natuur begint het echte vakantiegevoel hier al direct als u de deur uitloopt. In tegenstelling tot de vakantievierders in de Kempervennen, heeft u deze omgeving elke dag tot uw beschikking, wat een geluk!

Foto’s: Natuurgrenspark de Groote Heide, M. Heuts/ J. Lazaroms/ M. Ras

HANDIGE LINKS

De gemeente Valkenswaard is ideaal voor levensgenieters, natuurliefhebbers, cultuursnuivers, funshoppers, culinaire fijnproevers en sportievelingen.  Lees meer over het veelzijdige voorzieningenniveau op de site van VVV Valkenswaard. Voor mooie fiets- en wandelroutes kunt u uitstekend terecht op de website van de Groote Heide, het uitgestrekte natuurgebied rondom Dommelen en Valkenswaard.