EXCLUSIEF EN GELIJKVLOERS WONEN AAN EEN HOFTUIN

U bent op zoek naar een gelijkvloerse woning of appartement? Hof aan de Dommel brengt het ultieme van twee werelden samen: u kunt er exclusief en gelijkvloers wonen met de ruimte die u gewend bent. Tegelijkertijd heeft u ook nog eens de beschikking over een heerlijke privé achtertuin of royaal terras. Hier heeft u de ruimte voor een uitgebreide barbeque met vrienden, of een gezellige middag met familie. Maar ook aan de voorzijde kijkt u fraai uit op het groen. Hier bevindt zich de traditionele hoftuin in een modern jasje: groenpartijen met (bloeiende) heesters en bomen omlijsten de paden naar de entree van de woningen en appartementen. De auto’s staan halfverdiept geparkeerd, dat biedt u enerzijds wel het gemak, maar anderzijds een prettig uitzicht.  Tot slot geeft de fraaie poort aan de voorzijde niet alleen een veilig gevoel, maar ook nog eens extra cachet aan het plan.

Door de opzet, het groene karakter, de fraaie architectuur en de rijke detaillering ademt Hof aan de Dommel een sfeer van exclusiviteit. Wilt u ook genieten van comfortabel en luxe wonen, zonder concessies te hoeven doen?

Hof aan de Dommel hoftuin

BOMEN, BLOEIENDE HEESTERS EN GRASSEN

Maar ook aan de voorzijde kijkt u fraai uit op het groen. Hier bevindt zich de traditionele hoftuin in een modern jasje: groenpartijen met (bloeiende) heesters en bomen omlijsten de paden naar de entree van de woningen en appartementen. De auto’s staan halfverdiept geparkeerd, dat biedt u enerzijds wel het gemak, maar anderzijds een prettig uitzicht.  Tot slot geeft de fraaie poort aan de voorzijde niet alleen een veilig gevoel, maar ook nog eens extra cachet aan het plan.

Door de opzet van de woningen en appartementen, de fraaie architectuur en de rijke detaillering ademt Hof aan de Dommel een sfeer van exclusiviteit. Deze sfeer wordt nog verder versterkt door de hoftuin, die door de beplanting refereert aan de landschappelijke kwaliteiten van een bosrijke omgeving en de sfeer van een park. Tuinarchitect Smeulders uit Gerwen ontwierp de tuin waarin de combinatie van naaldbomen, bloeiende loofbomen, grote struiken zoals rhododendrons en hortensia’s en diverse groenblijvende planten zorgen voor een prachtige entree.